9M

Fejring af stærk videnskabsformidling

Videnskabsår22 var medvært, når Folkeuniversitetet og Selskabet for Naturlærens Udbredelse hylede dygtige formidlere til prisuddelingseventet Længe leve videnskaben i januar 2022.  

Til Længe leve videnskaben fejrede vi dygtige forskningsformidlere, der dyrker nysgerrighed og inspirerer deltagerne til at opsøge viden og blive klogere.

Det ligger i forlængelse af Videnskabsår22s fokus på nødvendigheden af stadig nysgerrig grundforskning, og professor Anja C. Andersen var konferencier ved begivenheden, hvor biolog og fagbogsforfatter (og rocksanger) Johan Olsen modtog H.C. Ørsteds Sølvmedalje for sin fremragende formidling af naturvidenskab til bredere kredse.

300 deltagere hørte oplæg fra blandt andre professor i filosofi Vincent Hendricks og medaljemodtager Johan Olsen til fejringen hos Videnskabsår22, Folkeuniversitet København og Selskabet for Naturlærens Udbredelse. Folkeuniversitetet er sat i verden for at udvide horisonten og formidle videnskabens metoder og resultater til alle, der har lyst til at lære noget nyt. Selskabet for Naturlærens Udbredelse er oprindeligt stiftet af H.C. Ørsted og uddeler prestigefyldte medaljer for forskningsformidling.

Del denne side

Seneste nyheder

Luk