V22__0005_jeremy-perkins-7FOSJVtUtac-unsplash

Støtte

Videnskabsår22 er muliggjort gennem opbakning og støtte fra disse fonde:

VILLUM FONDEN
VILLUM FONDEN er en almennyttig fond, der støtter teknisk og naturvidenskabelig forskning samt miljømæssige, sociale og kulturelle formål i ind- og udland. 

Novo Nordisk Fonden
Novo Nordisk Fonden er en erhvervsdrivende fond, som yder støtte til videnskabelige, humanitære og sociale formål.

Poul Due Jensens Fond
Poul Due Jensens Fond er en erhvervsdrivende fond, som yder bidrag til almene upolitiske, videnskabelige, humanistiske, erhvervs- og miljømæssige samt sociale formål.

Bitten & Mads Clausens Fond
Bitten & Mads Clausens Fond er en erhvervsdrivende fond, der blandt andet støtter danske og globale projekter, som kan være medvirkende til at drive teknologisk forskning og udvikling, samt fremme udvikling af arbejdskraft med relevans for Danfoss.

Videnskabsår22s sekretariat drives endvidere med opbakning og støtte fra: 

Niels Bohr Institutet
Niels Bohr Institutet er et institut ved Københavns Universitet, der blev grundlagt i 1921 som Københavns Universitets Institut for Teoretisk Fysik. Det blev i 1965 opkaldt efter atomfysikeren Niels Bohr, der havde taget initiativet til instituttets oprettelse. I dag huser instituttet grundforskning i international topklasse indenfor et bredt spektrum af fysikkens områder: Astrofysik, biofysik, eScience, faststoffysik, geofysik, kvantefysik og partikelfysik.

Carlsbergfondet
Carlsbergfondet er en erhvervsdrivende fond, der blandt andet bruger uddeler dividenden fra fondets aktier i Carlsberg A/S til velgørende formål ved blandt andet at virke til fremme af og støtte for naturvidenskaberne samt matematik og filosofi, de humanistiske videnskaber og samfundsvidenskaberne.

Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab
Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab virker for at styrke videnskabens stilling i Danmark og for at fremme tværvidenskabelig forståelse. Videnskabsakademiet fungerer som samarbejdsorgan og mødested for fremtrædende forskere fra alle områder af grundvidenskabelig forskning fra hele landet.

Del denne side

Seneste nyheder

Luk