vildvilderevidenskabtop

VILD.VILDERE.VIDENSKAB

Skolemælk sætter i anledning af Videnskabsår22 fokus på videnskab med kampagnen Vild. Vildere. Videnskab.Sjove klistermærker med videnskabelige facts, undervisningsmaterialer og fem videoer er en del af det edutainment, der skal gøre særligt indskolingselever nysgerrige på videnskab.

Kampagnen vil på en sjov og legende måde indvie eleverne i nogle af verdens store, videnskabelige opdagelser og personer – som Inge Lehmann, Charles Darwin og menneskets brug af ild. Eleverne kan finde opdagelserne og videnskabsfolkene på klistermærker på skolemælken, der giver lyst til at samle dem alle. 

Undervisere kan opfordre deres elever til at lege med og blive klogere på videnskab. Vi håber, at det også i fremtiden kan danne grobund for nogle helt vilde opfindelser og fantastiske videnskabelige erkendelser!

Skuespiller Shireen Rasool – kendt fra julekalenderen Kometernes Jul, der også er blevet til som et Videnskabsår22-samarbejde – er sammen med den animerede mælkekarton Professor Kvark vært på fem film om videnskabelige opfindelser og opdagelser.

Videnskabsår22 har stillet faglig ekspertise til rådighed og samarbejdet om at udvælge opdagelser til klistermærker, film og undervisningsmateriale. 

Kampagnen er målrettet indskolingen og vil vise elever, at verdens store opdagelser er gjort ved at finde på og stille spørgsmål. Det stemmer overens med Videnskabsår22’s fokus på vores afhængighed af grundforskning – en forskningstilgang, der søger ny viden og bredere forståelse af verden uden et specifikt forskningsmæssigt mål.

Kampagnen løber fra august til december 2022.

Læs mere om projektet her

Del denne side

Seneste nyheder

Luk